Verlichting via wetenschap

16-12-2012

Heb gisteravond weer de hele avond voor de computer gehangen en you-tube filmpjes gekeken en toen ik in bed lag nog best lang wakker gelegen. Dus ipv een avond voor de tv hangen, heb ik dat nu vervangen voor een avond voor de computer hangen. Hopelijk ben ik hier ook snel vanaf. Ik deed het omdat er een weerstand was om meer te schrijven. Dus geen goede reden.
Maandag ga ik een hond helpen om naar het asiel te brengen, niet leuk, maar denk wel dat dat het beste voor hem is en ook voor het baasje. Heb ook besloten dat ik die dag of anders dinsdag voor het eerst alleen naar de film ga. Imax3D, ben benieuwd.

Terwijl ik stond af te drogen, stond ik weer te denken. Maar het blijft natuurlijk wel goed om mijn gevoel te blijven onderzoeken. Want de HUS-website staat nu toch wel bijna overal bovenaan. Ook al verdiend dat maar €35 p.m. Aan advertenties, het bied nu wel ruimte om advertenties toe te laten en daar wat extra mee te verdienen. Ook heb ik nog steeds het gevoel wat te kunnen opbouwen met al die sites die ik wil maken. Ook vind ik nu wel lekker om even geen hond te hebben en alle vrijheid te hebben en nergens rekening mee te houden. Dus toen kwam ik op het idee dat ik de financiele ruimte heb om af en toe een paar weken zonder honden te zitten. Dus bedacht ik me om gewoon om de 2-3 maanden ff geen honden te nemen en die perioden aan de websites te werken om dat verder uit te bouwen. Zo blijft ik dan een mooie balans houden tussen de 2 werkzaamheden.
Want afwisseling is wat ik nodig heb.

Avond aanvulling:
Het blijkt dat mijn hus-website nu bijna op alle zoektermen/plaatsen bovenaan in google staat en heb besloten om het nu mogelijk te maken voor hussen om op de website te adverteren. Voorlopig zal ik niemand actief benaderen, dat zal ik denk ik wel in maart doen, aan het begin van mijn 3 weekse vakantie. Het mooie is, is dat het verdien potentieel toch wel zo ruim €400 p.m. Is en dat is natuurlijk een leuk vooruitzicht. De hondenpension website heeft op die manier ook een verdien potentieel van zo’n €300 per maand. Dat betekent dat ik theoretisch in de toekomst van de websites zou kunnen leven en dus van die 2 websites. Uiteraard is dat wat teveel gevraagd, maar met de extra websites die ik maak in de toekomst, ligt er wel potentieel om een paar honderd euro per maand bij te verdienen. Dat weer betekent dat ik veel vakantie kan nemen van de hondenopvang als ik dat zou willen. Ben weer een beetje hyper door deze gedachten en mogelijkheden.

Dit wordt nog eens gevoed doordat ik het “Bernini-mysterie” aan het lezen ben van Dan Brown. Hij vertelt hier weer ontzettend veel leuke feitjes, zoals dat het internet op CERN is uitgevonden. Maar ook dat er bewijs is dat alles dus met elkaar verbonden is op elementair niveau. Dit zou dus wetenschappelijk bewijs zijn voor het feit dat boeddhisme zegt dat alles 1 is, er geen afzonderlijke ik is. Dit met de informatie over het brein met systeem 1+2, in “Thinking fast en slow” lees ik zo constant wetenschappelijk bewijs voor “verlichting” en meditatie. Het is weer een kwartje dat valt, net zoals toen ik over string-theorie las waarin uitgelegd werd dat alles is opgebouwd uit energie. Dat energie de bouwsteen van het universum is. Wat dus mijn eerdere ingeving van een paar maanden voordat ik dat las bevestigde.
Als ik alles over het het pad van verlichting koppel aan moderne psychologie (zoals PRI) en Natuurde, de nieuwste wetenschap over hoe het universum in elkaar steekt dan zou ik een boek kunnen schrijven over het ultieme ware geloof.
Het boek dat spiritualiteit en verlichting uitlegt en onderbouwd door wetenschappelijk bewijs. Ik zou het de titel geven: “Het ware geloof” de pad naar verlichting via de wetenschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vier =