Onzekerheid

14-12-2012

Vandaag weer netjes pilatus gedaan, dat voelt goed. Maak me minder druk om mijn werk, heb wel 2 kleine dingen voor de websites gedaan, maar de rest van de dag gewoon beetje aangekloot. Vanmorgen gezellig met een goede vriendin 45min aan de telefoon gezeten. Ze was erg geschrokken vanwege buikkrampen die ze had gehad eerder die week, maar men wist niet wat het was, niks erg iig en met rust ging het weer weg. Maar voel me altijd zo goed als ik met haar heb gekletst, kan het eigenlijk niet verklaren, maar heb dan een paar uur lang meer energie, voel me helemaal vrolijk en ben gewoon blij.
Merk dat ik toch veel waarde hecht aan contacten die ik met mensen heb en graag wil dat ze me aardig vinden. Zo likete dat meisje uit breda een post van mij op facebook en dan ben ik daar toch blij om, dat ze dat doet. Dat ze het chatten waarschijnlijk gewoon gestopt heeft omdat ze andere dingen te doen heeft. Dit terwijl ze een tijd geleden toch echt heeft gezegd dat ze het heel leuk vind dat ik haar in het buitenland volg via facebook. Dat zijn dingen die je niet hoeft te zeggen. Ook mocht ik gewoon op der verjaardag langskomen. Maar dan blijft die onzekerheid, angst voor afwijzing. Vroeger maakte ik me daar nooit druk om. Die gedachte moet ik maar eens onderzoeken.
Zo ff eten koken en weer lekker avondje op de bank “the hobbit” lezen. Heb ook bericht in de bus dat ik het boek van “laura, het meisje dat de wereld rondzeilde” kan ophalen. Daar ben ik ook benieuwd naar.
En moet nog ff wat opschrijven over de PRI-methode van het boek dat ik nu aan het lezen ben, over de afweermechanismen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + acht =