Stress ervaren

09-12-2012

Toch typisch, dat op het moment dat ik me echt wil terugtrekken, ik opeens de behoefte krijg aan een vriendin, nou ja iets van, meer vrienden plus. Zo zat ik vandaag gezellig te chatten over kerstbomen met een vriendin van de handbal, dan zit ik gelijk te denken jammer dat ze een vriend heeft, met haar zou ik ook wel seks willen hebben en dan zit ik stiekem in mijn hoofd te denken of ik toch weer eens moet online-daten voor wat seks. Al zal ik dat niet gaan doen, omdat ik dan ook weer allergies wordt voor al het gedoe wat daar bij hoort. Heb besloten dat ik toch maar eens aan mijn ex ga vragen of zij niet toevallig aan seks zit te denken afgelopen dagen, want dan komt het gewoon van haar vandaan en niet zozeer vanuit mezelf. Eigenlijk acht ik die kans niet zo groot, maar wil het toch vragen.
(als HSP-er voel ik vaak dingen zonder door te hebben dat het van andere mensen komt, dit is soms heel verwarrend en misleidend, zeker als ik veel onder de mensen ben)

Sinds ik even van reclame heb gewisseld naar zoover op mijn hondenpension website, zijn mijn inkomsten voor de websites weggevallen. Waar ik eerst bijna €70 p.m. Verdiende zit ik nu opeens op weer €30 euro p.m. Vond dat toch vreemd. Op zich zorgt het er wel voor dat ik me niet meer druk maak om die website. Ik zal ze nog bijhouden, maar zal weinig energie steken in een nieuwe heb ik zo het idee. Op zich wel goed want als ik weer pilatus ga doen en weer meer meditatie heb ik dan waarschijnlijk er toch geen tijd voor / zin in.

Wel opvallend dat ik weinig opschrijf om mijn gedachten te onderzoeken. Daar lijkt toch weer een blokkade te zitten.
Ook heb ik weer het gevoel dat mijn lichaam constant stress ervaart. Dit terwijl ik geen reet uitvoer. Denk zelf dat het angst is voor de keuzes die ik maak. Daarom is het goed om weer te stretchen en pilatus te doen, dat helpt ook de stress-afvalstoffen af te voeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 13 =