Introductie – Het helen en loslaten van je oude pijnen

Hier kunt u via mijn dagboek lezen hoe het mij is gelukt al mijn angsten los te laten (letterlijk) om een leven te leiden zonder angst en stress ongeacht de levensomstandigheden en gebeurtenissen die op mijn pad komen. Of zoals Eckhart Tolle het noemt; leven zonder je pijnlichaam.
Dit heb ik bewerkstelligd met behulp van de volgende 3 boeken:

Byron Katie, I need your love – is that true ?
Ingeborg Bosch, Illusies.
Eckhart Tolle, Power of now.

Door de informatie en het huiswerk uit deze 3 boeken aan elkaar te koppelen, doorzag ik de illusie van mijn angsten en mijn verkeerde zelfbeeld. Hierdoor was ik in staat om al mijn angsten, die gekoppeld zijn aan ons (verkeerde) zelfbeeld, los te laten.

(lees hier een samenvatting)

Opmerking: Let ook op hoe ik in deze periode juist constant bang ben voor van alles. M.a.w. in mijn poging om in balans te komen, dat mijn angsten juist alleen maar erger worden.
(mensen verwachten dat als ze iets proberen te veranderen, dat het van begin af aan geleidelijk beter moet gaan en niet slechter. Als ze merken dat dingen juist erger worden, stoppen ze met wat ze doen en gaan wat anders proberen. Dit is een belangrijke valkuil. Blijf je inner-weten volgen door het juiste te doen, ook al lijkt alles alleen maar erger te worden)