Extra energie

07-12-2012

Vandaag weer even gewandeld met mijn laatste ex, was gezellig. Moet zeggen dat ik de laatste dagen steeds meer zin krijg om weer seks met iemand te hebben. Het zit zelfs in mijn hoofd om mijn ex eens te vragen of ze dat weer zou willen. Want ik denk dat als ze die nieuwe scharrel niet had gehad ze daar misschien wel open voor had gestaan. Op zich is ze nml makkelijk om seks mee te hebben zonder gezeik. Maar ja, ze is wel vaak ziek en moet dus oppassen dan niet aangestoken te worden. Daarnaast heeft ze haar nieuwe scharrel op dit moment en zal ze mij niet nodig hebben. Aan de andere kant denk ik ook dat het gewoon energie is die ik over heb en dus ook zou kunnen gebruiken om meer te sporten bv. Iets wat ik nu eigenlijk niet meer doe.
Misschien als ik gewoon overdag wat actiever ben, dat die drang om seks te hebben ook vanzelf weer verdwijnt. Wil eigenlijk pilatus weer oppakken nu ik de komende 2 weken geen loges heb.
Binnenkort komt “de Hobbit” in de bioscoop en ga deze keer eens eerst het boek lezen en dan de film zien. Ik vroeg of ik met mijn ex en haar vrienden meekon, maar die kwam ook met het idee om gewoon alleen te gaan, dat was haar nml goed bevallen. Moet zeggen, misschien moet ik dat ook maar eens proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + negen =