Spontaan creatief proberen te zijn

11-12-2012

Heb maandagavond toch nog mijn laatste ex gesmst, maar ze had helemaal niet aan seks gedacht die dagen, dus het kwam kennelijk toch van mezelf. Misschien gewoon omdat ik niet meer sportte of met de honden wandelde, dat de overgebleven energie (onder invloed van het tarwegrassap wat ik elke morgen vers pers) zorgde voor die seks-drive die dagen. Het is nu grotendeels wel weg, al heb ik me nog wel elke dag een keertje afgetrokken, maar de rest van de dag had ik er dan geen last meer van.

Heb vanochtend mijn eerste ex toch maar een berichtje gestuurd dat ik wilde afspreken om te kletsen. Lijkt me toch wel goed om die confrontatie aan te gaan, moet gewoon stoppen om bang te zijn voor dingen en de mogelijke uitkomsten gewoon accepteren. Als je zelf gewoon het juiste doet, dan hoort het verder niet uit te maken. Ik heb gewoon veel fout gedaan in die relatie , ook al was ik me er niet bewust van.

Op zich wel weer wat grappigs meegemaakt. Terwijl ik hier meerdere boeken heb liggen die ik wil lezen, zoals de voorganger van de “da vinci code” . Maar iets trok mij weer naar de bibliotheek ik wilde weer wat van Stephen King lezen en koos voor de korte verhalen bundel. Nu was ik zowel vandaag, maar ook gister weer vroeg wakker en lag gister half te dromen over een meisje die ik eens tijdens het stappen ontmoet had en hoe het zou zijn als ik wat met haar zou krijgen. Ik begon eigenlijk een verhaal te fantaseren en in een opwelling besloot ik hier gewoon eens aan toe te geven. Niet aan me dag-schema houden zoals voorgenomen.

Ik stond op en ging gewoon achter de computer zitten en begon te tikken. Ik was van plan om ook een erotisch verhaal te schrijven over hoe mijn eerste nacht met haar zou kunnen zijn, maar begon eerst te tikken over onze ontmoeting in Breda, heb uiteindelijk binnen 2 uur 3 kantjes getikt. Heb het die dag ook aan een vriendin laten lezen. Ze vond het wat kinderlijk geschreven, maar verder wel een goed stuk, goed en prettig leesbaar. Ben van plan het later af te maken met alsnog ook die erotische eerste nacht. Nou moet ik alleen oppassen dat ik het niet opeens als een klusje ga zien dat ik dat korte verhaal moet afmaken. Ik doe het omdat ik het leuk vind om te doen en het creatief is om te doen en dat is denk ik ook wel eens goed voor mij om te doen. (gezien het feit dat ik nog nooit creatief ben bezig geweest in mijn leven).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 18 =