Gevoelens hebben en niet naar handelen

13-12-2012

Heb gister weer eens wat van mijn gedachten opgeschreven m.b.v. De 4 vragen van Katie en dat voelt goed, denk toch wel te merken dat het helpt en hoop zo ook weer wat te schrijven.

Nadat mijn reclame-inkomsten waren ingestort door het gebruik van directe zoover-advertenties, lijkt het me nu weer op het oude niveau te zijn. Blijf toch ook regelmatig aanmeldingen krijgen voor de websites, dus dat blijft een goed teken. Blijft leuk voor een beetje erbij te doen als ik wat tijd over heb naast de belangrijke dingen.

Zit sinds gister ook uitgebreid met dat van meisje uit Breda te chatten, dat is wel leuk, blijf toch een speciaal gevoel houden bij haar. Ook weer een meisje die liever met mannen omgaat, lekker van dansen houd en dan eigenlijk geen andere mensen nodig heeft. Alhoewel ik nog steeds het gevoel heb dat vrijgezel zijn het beste is, blijft ik me toch tot haar aangetrokken voelen, ik romantiseer het ook in mijn hoofd denk ik. Is dat eigenlijk erg ? Ik zit bewust te zoeken naar de negatieve kanten , dat ze toch wel moeilijk heeft met dingen enzo, maar is dat niet alleen maar weer uit angst , uit zelfbescherming ? Zou het eigenlijk niet beter zijn om gewoon dat perfecte romantische beeld van haar te houden en dat gewoon te gebruiken in mijn verhaal dat ik wil schrijven en het op die manier er uiting aan geven ? Maar alleen dan accepteren dat ik geen relatie met haar zal krijgen, ik zal er misschien stiekem op hopen en zal natuurlijk ook gewoon van balen, maar verder er wel gewoon vrede mee hebben, ook juist omdat die weg die ik eigenlijk wil bewandelen geen ruimte bied voor een relatie. Gewoon genieten van de romantische gevoelens en de liefde, maar ondertussen gewoon mijn pad blijven volgen en niet zoeken en/of bewust willen sturen op het krijgen van een relatie die zij waarschijnlijk toch zal afwijzen. Als ik niet onbevangen en onbevooroordeeld en zonder angst die relatie in ga (wat voor relatie dat ook mag zijn) dan lijden we daar allebei weer onder en ga ik weer mijn eigen werkelijkheid creëren. Wees verliefd, maar koppel er geen “willen” aan vast, alles wat gebeurd is goed.

Heb gister een intakegesprek gehad met 2 jonge honden van 2 jaar voor de zomervakantie voor 3,5 week. Gaat ze zo’n €850 kosten, dure grap. Eentje is weer zo’n witte golden retriever, die ook zo druk is. Had me eigenlijk voorgenomen om zo’n hond niet meer aan te nemen omdat die ene te druk was. Maar heb toch maar besloten om het wel te doen. Dezelfde 2 honden voor dat geld zo lang lijkt me toch wel handig, na een paar dagen kennen ze de routine als het goed is. Ze kunnen lang alleen zijn, wel 8-9 uur overdag. Ze zijn heel sociaal en speels en spelen dus lekker met elkaar en kan ook gewoon elke dag met ze naar een uitlaatservice zodat ze hun energie goed kwijt kunnen. Daarnaast kan ik ze in de eerste week even opvoeden waar ik dan nog 2,5 week profijt van ga hebben en dat is natuurlijk ook gewoon prettig. Het zal ook goed voor me zijn om op mezelf geconcentreerd te blijven i.p.v. op de honden en dat zal makkelijker gaan als ze hier langer blijven. Ze luisteren goed en de witte retriever trekt niet aan de riem , dus dat is sowieso al anders als bij de vorige hond.

Heb gister ook weer gesport en dat voelt goed, heb er vandaag ook wel weer zin in, maar hou toch maar een dagje rust.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =