Moe zijn

09-01-2013

Was vanochtend al om 07:00 uur wakker en begon al snel weer mijn hartslag te voelen en me gelijk weer zorgen te maken dat ik gelijk weer dat stress gevoel heb als ik wakker ben en dan werd ik weer bang over hoe ik mezelf daar mee kan uitputten en ga gelijk weer in de valse hoop afweer, van als ik dit en dat doe gaat het wel over.
Maar gister wilde ik juist nog eerder naar bed en eerder opstaan voor een beter levens ritme en zodat ik meer aan mijn dag heb. Gister viel ik voor 0:00 in slaap en heb dus ruim 7 uur geslapen, dat is juist prima. Maar omdat ik zoveel moe ben zit ik in de valse hoop dat ik dat kan oplossen door meer te slapen. Terwijl de oplossing natuurlijk is me er gewoon niet druk om te maken , maar ja, als dat zo simpel was.

Meditatie lijkt wel beter te gaan en heb er op zich wel zin in om daar weer serieus mee aan de slag te gaan. Ga zo de wastafel kraan vervangen, proberen iig. Ben natuurlijk niet zo’n klusser, dus hopelijk gaat dat allemaal wel goed. Heb wel weer het gevoel dat ik mijn prestatiedrang grotendeels heb laten verdwijnen. Iedereen moet toch zijn eigen pad bewandelen. Websites lopen goed op dit moment , heb nu toch ruim 300 bezoekers per dag op de websites en mijn hondenopvang site krijgt nu zo tegen de 30 bezoekers per dag en via mijn eigen website wordt nu het meeste doorgestuurd. Ik versla dus alle andere hondenpension websites.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − elf =